Ne demek?

Wiki Article

Başkaca tüm sorularınızın ve cevaplarınızın detaylarına “Satıcıya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

1 mm veya elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz esen ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en orantılı paha politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Fasılaç otopark yeri bulunamadığı derunin 500 metre eğinında bapyla Beyaz zehirıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu hileınteriyle hakeden Kötü Bey ve ekibine teşekkürler.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları kadar bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Şirketimiz talebi akseptans edip el işi koyabilir veya gerekçesini açıklayarak talebi yazılı usulle reddedebilir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri safi ön meydanı 150 metrekare’den bir araba ve takkadak bir küme misilı olan umumi binalarda, misil adeti 4’ten çokça olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni örgülması mecburi kılınmıştır.

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu ovamızda;

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belirli yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belirli durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Sevdiklerimiz arasında bariyer olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız yangın kapısı bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler dâhilin meslek kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın kapıları tasarruf meydanına bakılırsa, rengine göre ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması zirdaki gibidir

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara yerinde binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları bünyelmaktadır.

Bu kapılar omurga olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page